Mi cuenta

TORNAREM A VENCER - NE - CAT - JUNQUERAS I VIES, ORIOL

Producto Disponible a partir de 07-09-2020
EDITORIAL: ARA LLIBRES
EAN: 9788417804572
IDIOMA: CATALAN
FECHA DE EDICIÓN: 07-09-2020
nº páginas 98
encuadernación rústica
Medidas 140 x 230 mm

IVA incluido()

Sinopsis

Els dos màxims dirigents d'ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira, l'un des de la presó de Lledoners i l'altra des de l'exili de Ginebra, concreten en aquest llibre escrit a quatre mans l'estratègia per aconseguir la independència. I ho fan sense eludir cap dels grans debats que han polaritzat la vida pública els darrers anys: unilateralitat sí o no, desobediència civil versus desobediència institucional, eixamplar la base o tirar pel dret... El resultat és un manual pràctic de com els republicans volen preparar Catalunya per a un embat guanyador amb l'Estat. Qui hi vulgui buscar retrets, s'ha equivocat de llibre. Només hi ha propostes de futur.

.......................

Los dos máximos dirigentes de ERC, Oriol Junqueras y Marta Rovira, el uno desde la prisión de Lledoners y la otra desde el exilio de Ginebra, concretan en este libro escrito a cuatro manos la estrategia para lograr la independencia . Y lo hacen sin eludir ninguno de los grandes debates que han polarizado la vida pública en los últimos años: unilateralidad sí o no, desobediencia civil versus desobediencia institucional, ensanchar la base o tirar por ... El resultado es un manual práctico de cómo los republicanos quieren preparar Cataluña para un embate ganador con el Estado. Quien quiera buscar reproches, se ha equivocado de libro. Sólo hay propuestas de futuro.

Productos Relacionados

LIBROS RECOMENDADOS


  Pago 100% seguro 

Productos vistos

TORNAREM A VENCER - NE - CAT - JUNQUERAS I VIES, ORIOL
TORNAREM A VENCER - NE - CAT - JUNQUERAS I VIES, ORIOL 10,90€

Producto Disponible a partir de 07-09-2020 EDITORIAL: ARA LLIBRES EAN: 9788417804572 IDIOMA: CATALAN FECHA DE EDICIÓN: 07-09-2020 nº páginas 98 encuadernación rústica Medidas 140 x 230 mm

Borrar historial