Mi cuenta

CATALUNYA ANY ZERO - GESALI, DAVID / IÑIGUEZ, DAVID

GESALI, DAVID / IÑIGUEZ, DAVID
EDITORIAL: ANGLE CATALAN
EAN: 9788417214784
IDIOMA: CATALAN
FECHA DE EDICIÓN: 01-10-2019
Encuadernación Cartoné
Nº páginas 240
Medidas 230 x 2800 mm

IVA incluido()

Sinopsis

Catalunya any zero ens presenta la brutal destrucció del territori i la societat catalanes a mesura que va caient en mans de l'exèrcit franquista. «Al final de cada bomba llençada hi ha moltes vides. I molts mons que s'ensorren», diuen els autors. Per aix. ens mostren l'ensorrament físic d'infraestructures i edificis, que amb la pèrdua de les institucions i la identitat pr.pies, dibuixaven un futur negríssim per a Catalunya. El llibre trepitja gairebé tot el territori català i les imatges, fetes sobretot pel bàndol vencedor, van acompanyades, en un extraordinari contrast, de narracions personals dels perdedors: soldats i civils que van viure la guerra en primera persona. El lector té a les mans, doncs, un llibre rigorós i ins.lit, amb nombroses imatges mai vistes i que marca el punt més baix de Catalunya, amb el país devastat i un futur hostil. "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

............................

Sinopsis
Cataluña año cero nos presenta la brutal destrucción del territorio y la sociedad catalanas a medida que va cayendo en manos del ejército franquista. «Al final de cada bomba lanzada hay muchas vidas. Y muchos mundos que se desmoronan ", dicen los autores. Por eso. nos muestran el derrumbe físico de infraestructuras y edificios, que con la pérdida de las instituciones y la identidad pr.pies, dibujaban un futuro negrísimo para Cataluña. El libro pisa casi todo el territorio catalán y las imágenes, hechas sobre todo por el bando vencedor, van acompañadas, en un extraordinario contraste, de narraciones personales de los perdedores: soldados y civiles que vivieron la guerra en primera persona. El lector tiene en sus manos, pues, un libro riguroso y ins.lit, con numerosas imágenes nunca vistas y que marca el punto más bajo de Cataluña, con el país devastado y un futuro hostil. "Editado con el apoyo del Departamento de Cultura de la Generalitat"

Productos Relacionados

LIBROS RECOMENDADOS


  Pago 100% seguro 

Productos vistos

CATALUNYA ANY ZERO - GESALI, DAVID / IÑIGUEZ, DAVID
CATALUNYA ANY ZERO - GESALI, DAVID / IÑIGUEZ, DAVID nuevo 36,90€ 35,89€

GESALI, DAVID / IÑIGUEZ, DAVID EDITORIAL: ANGLE CATALAN EAN: 9788417214784 IDIOMA: CATALAN FECHA DE EDICIÓN: 01-10-2019 Encuadernación Cartoné Nº páginas 240 Medidas 230 x 2800 mm

Borrar historial